Om dette arrangement

Tid
16:00 - 18:00
Pris
Fri entré
Bibliotek
Målgruppe
For alle
Litteratur

Genåbningsfest

03.05.22
Hovedbiblioteket har ​​​​​​​været igennem en omfattende modernisering. Det fejrer vi med musik, underholdning, kage og taler.

Borgmester Michael Vindfeldt (S) holder åbningstalen, Per Vers freestyler med ord og poesi, og lokale forfattere fortæller om bøger, der har særlig betydning for dem.
 

Program:

15:45: Koret Vocal Frostbite synger sange fra balkonen i forhallen.

16:00: Vi byder på bobler og kage

16:15: Borgmester Michael Vindfeldt (S) holder åbningstalen. Derefter er der taler af formand for Kultur- og fritidsudvalget Lotte Kofoed (SF) samt bibliotekschef Tina Pihl.

16:30: Per Vers optræder med musik fra sin nyeste plade ”Sidste Omgang”, hvor Benny Andersen medvirkede.

17:00: Tegnet litteratur: Den lokale forfatter og tegneserieskaber, Johan Krarup, interviewes omkring sin selvbiografiske bog ”Det må du selv om” (2021). Samtalen vil dreje sig om tegneseriens historie og udbredelse til andre former for litteratur.

17.20: Viden om verden: Andreas Mebus er religionshistoriker og filosof, og har medvirket i bibliotekets podcast ”Fagbidder”. Interviewet sætter fokus på non-fiktion som genre og tager udgangspunkt i forfatterens bog "Populisme, slavemoral og demokrati" (2019).

17.40: Strega: Den svensk/danske forfatter, Johanne Lykke Holm, interviewes og fortæller om sin hotelroman ”Strega”. Samtalen vil dreje sig om skønlitteratur som genre, feminisme, gotiske stemninger og Lykke Homs egne læsetips. Forfatteren var nomineret til Nordisk Råds Litteraturpris 2021.


Alle er velkomne. Der er fri entre og tilmelding er ikke nødvendig. 

Vi glæder os til at vise biblioteket frem.