Podcasts for dig med børn fra 0 – 5 år

Find de afsnit i Højt at læse, der er målrettet til dig med børn mellem 0 og 5 år.

HØJT AT LÆSE - HVAD ER DET EGENTLIG, HØJTLÆSNING KAN?

Lærke har fået besøg af forfatteren Anne Sofie Hammer, som bl.a. står bag de elskede højtlæsningsbøger om Villads fra Valby. Hun har nogle interessante pointer om især forældrenes rolle – og at man gerne må have det sjovt, når man læser højt – og hvad flyvefisk på Vesterbro har med højtlæsning at gøre.

 

HØJT AT LÆSE - DE DUMME SPØRGSMÅL

Lærke er på jagt efter vandbombespringende badegæster. Og selvom bøger og en hel masse vand lyder som en skidt kombination, er der en mening med galskaben. Lærke har fået besøg af pædagogisk sprogkonsulent Signe Klok. Lærke stiller Signe nogle af de allermest simple spørgsmål om højtlæsning: Hvornår kan man begynde at læse højt for sit barn? Hvornår på dagen kan man læse højt? Hvordan kan man læse højt?

 

HØJT AT LÆSE - SKOLESTART MED KAREN VAD BRUUN

I dette afsnit af helliger vi os helt og holdent til de børn, som på den eller anden måde har skolestarten inde på livet. Forfatter Karen Vad Bruun har skrevet ikke bare ét, men tre pragteksemplarer på bøger om livsovergangen fra børnehave til skole.

 

HØJT AT LÆSE -  LÆSESTEDER OG FORDYBELSE (Kristiane Hauer)

Vi har besøg af læseforsker, underviser og forfatter Kristiane Hauer, som ved en masse om fordybelse og rammer for læsning. Sammen snakker Lærke og Kristiane om børns tidlige læseoplevelser i højtlæsningen og den senere selvlæsning – og hvad hjørner har med det hele at gøre.

Flere podcasts

Højt at læse

Podcasts for dig med børn fra 6 - 12 år

Find de afsnit i Højt at Læse, der er målrettet til dig med børn mellem 6 og 12 år.