Sprogstartskasse

Få inspiration til at lege med litteratur og sprog og deltag i en inspirerende workshop, hvor sprogstartkassens indhold demonstreres.

https://fkb.dk/sites/frederiksberg.ddbcms.dk/files/styles/ding_panorama_primary_large/public/ding_page_title_image/_i3a8498.jpg?itok=aQ3EFoCl

En workshop tager udgangspunkt i en af de seks poser, I får med hjem efter besøget. Workshoppen er både litteraturoplevelse for børnene og en introduktion for pædagoger til sprogstartkassen.

Vuggestueworkshop

Workshoppen tager udgangspunkt i Lili kender alle farver af Kim Fupz Aakeson.
Gennem højtlæsning, leg og samtale kommer vi omkring alle farverne og lærer Lili og hendes kreative tilgang til verden at kende.

Book her

 

Børnehaveworkshop

Workshoppen tager udgangspunkt i Stormhvalen af Benji Davies.
Vi hører om den lidt ensomme dreng Louis, som en dag finder en ny ven. Vi snakker om forskellige følelser og går på opdagelse i bogens fine illustrationer.

Book her

Efter workshoppen får I en sprogstartskasse med hjem i otte uger. En sprogstartskasse indeholder seks poser med hver sit tema og sproglige fokus. Poserne tager udgangspunkt i billedbøger, der kombineres med legetøj og digitale redskaber samt en grundig og lettilgængelig introduktion til dialogisk læsning og sprog- og bevægelseslege.

Sprogstartskasser findes til vuggestue (1-3-år) og børnehave (3-6 år).

Praktisk information                     

  • Målgruppe: Vuggestuer, børnehaver og dagplejere

  • Antal deltagere: max 12 børn + pædagoger

  • Varighed: 30-45 min.

  • Sted: Frederiksberg hovedbibliotek, Falkoner Plads 3, 2000 Frederiksberg

  • Vigtigt: Når I booker en introworkshop, booker I samtidig en sprogstartskasse. Sprogstartskassen udleveres til workshoppen, så medbring ladcykel/stor klapvogn til transporten hjem

  • Spørgsmål kan sendes til børnebibliotekar, Majken Lillelund von Lillenskjold, mavo03@frederiksberg.dk