Om dette arrangement

Tid
11:00
Pris
Fri entré
Bibliotek
Målgruppe
For børn
Børn & forældre

Familiekoncert: Min mormors gebis

26.09.20
Oplev den elskede børnebog tilsat Dissing og Las' sprælske musikalske univers. En festlig koncert for hele familien på børnebiblioteket.

Dissing og Las spiller familiekoncerter landet over med deres populære fortolkning af Strids nyklassiker "Min Mormors Gebis". I september har Biblioteket besøg af Fang Fortællingens installation Min Mormors Gebis, og derfor har vi også sørget for, at I kan opleve denne fantastiske familiekoncert, som nok skal få hele familien til at rocke med.

Statens Kunstfond premierede pladen "Min Mormors Gebis med følgende begrundelse: ”Hvem krammer det vilde barn, hvem roser ballademageren, hvem folder sørøverfantasien ud og ikke ind, på barnet der går planken ud? På Min Mormors Gebis har Dissing og Las taget sine mange års bandsamarbejde med ind i en generøs musikalitet og søsat Strids skæve børneunivers. Denne udgivelse er en musikalsk strittende børste og en poetisk urskov til det rodede børneværelse og det energiske barn. Det er en udgivelse, som er enestående i sin afsøgning af både mørket og lyset i en barnlig fortælling.” 

NB: Både børn og voksne skal have billet.

Tags