Om dette arrangement

Lokalitet
Biblioteket Frederiksberg
Falkoner Plads 3
2000 Frederiksberg
Danmark
Tid
10:00 - 19:30
Pris
.
Bibliotek
Målgruppe
For børn
Tickets
Billetsalg lukket
Børn & forældre

Installation: Fortælleskoven (10. august – 29. september)

10.08.18
Besøg børnebibliotekets installation Fortælleskoven med helt nye ord og billeder af forfatter Kim Fupz Aakeson og tegner Jørn Villumsen. Især sjov for børn fra 5-11 år.

Gå på opdagelse i børnebibliotekets installation Fortælleskoven og udforsk Fupz og Villumsens underfundige nye univers. Når du besøgt Fortælleskoven, er du også selv blevet fortæller.

Velkommen i Fortælleskoven

En Fortælleskov er vokset frem. Her kan børn fra 5-11 år bevæge sig blandt findeord, farevildelser og fantastiske fortællinger. Fortælleskoven vokser inde i et overdimensioneret dukketeater. Herinde skinner solen altid. Og det sner, mens bladene springer ud. Vinden suser i trækronerne og Grøntrutteren spiser sig tyk i jordbær om natten. På bestemte tidspunkter dukker skovfogeden op.

Fra frø til skov med Fupz og Villumsen

Skoven er dyrket frem med ordfrø af Kim Fupz Aakeson og billedfrø af Jørn Villumsen. Kim Fupz Aakeson er forfatter til bl.a. børnebøgerne om Vitello, romaner for voksne og filmmanuskripter. Jørn Villumsen har tegnet vilde streger for Politiken i mange år. Men det er absolut første gang de to har produceret frø til en Fortælleskov.

Tre biblioteker planter skoven

Bibliotekerne Frederiksberg, Helsingør og Albertslund har som en del af projektsamarbejdet Det Litterære Udstillingshus været med til at skabe installationen sammen med arkitekt Kasper Lyneborg, Kronværket og Bigom Krogstrup. Projektet er støttet af Slots- og Kulturstyrelsen.

Fri entré uden billetter.