Om dette arrangement

Tid
10:00 - 16:00
Pris
Fri entré
Bibliotek
Sted
Børnebiblioteket
Målgruppe
For børn
Børn & forældre

Læsesteder: Byg dit eget læsested

18.10.21 - 28.11.21
I børnebiblioteket har vi dette efterår fokus på læsesteder. Dette helt særlige og foretrukne sted, hvor vi elsker at læse en god bog. Sammen kan stedet og litteraturen skabe rum for en helt ny læseoplevelse.

Derfor har vi fået bygget fem læsesteder i pap, som du kan gå på opdagelse i fra 18. oktober: Et slot, en rumraket, en iglo, en ubåd - og et hjem. Til hvert enkelt læsested har vi valgt en masse gode bøger, som du kan nyde på børnebiblioteket eller låne med hjem. På udvalgte formiddage vil der også være Højtlæsning for børn ved læsestederne. 

Vi har fremskaffet masser af pap og papkasser, så du kan give dig i kast med at bygge dit helt eget læseted ud af pap.

Du er også velkommen til at tage kortet over "læseteder i hjemmet" med dig hjem. Med kortet i hånden kan du gå på opdagelse og finde nye og gamle læssteder i dit eget hjem. På kortet kan du se, hvilke bøger vi anbefaler at læse på særlige steder - f.eks. i vindueskarmen, på toilettet, under spisebordet, på køkkenbordet og i garderobeskabet.

Du kan se og printe kortet her, eller tage et trykt eksemplar i børnebiblioteket, hvor du også kan låne de anbefalede titler.

Vi håber, at at du får mange nye og unikke læseoplevelser, når stedet og litteraturen beriger hianden.

Forløbet om Læsesteder kører i perioden d. 18. oktober - 31. december 2021. Følg med på bibliotekets hjemmeside, Instagram og Facebook.

Alle læsestederne i udstillingen er bygget af firmaet HUBU.