Spil og afhængighed
Spil og afhængighed

Om dette arrangement

Tid
17:30 - 19:30
Pris
.
Lokalitet
Hovedbiblioteket, Læsesalen
Falkoner Plads 3
2000 Frederiksberg
Arrangører
Målgruppe
For voksne
Tickets
Billetsalg lukket
Foredrag & debat

DANISH GAME WEEK: Tanker & bobler om spil og afhængighed

08.11.18
Hør Rune Kristian Lundedal Nielsen fortælle om hans forskning i gaming og afhængighed – og drik et glas bobler samtidigt.

Kan  man være afhængig af spil? Ja, siger de i Kina. Nej, siger de i USA. Intet sted i verden kan man officielt være afhængig af f.eks. arbejde, sex og shopping, men fra 2019 vil Verdenssundhedsorganisationen tilføje computerspilsafhængighed til listen over officielle diagnoser. En udmelding der har skabt stor debat i hele verden.

Generelt er der stor uenighed omkring computerspilsafhængighed verden over. Den kinesiske stat ser afhængigheden som den største trussel mod ungdommen og fremtiden. I USA kan man ikke finde tilstrækkelige beviser for, at computerspilsafhængighed findes.

Kom og få en vidensindsprøjtning og et glas bobler, når Ph.d., psykolog, og adjunkt ved IT Universitetet i København, Rune K. L. Nielsen, giver et indblik i den videnskabelige debat om computerspil og afhængighed. Står det virkelig så slemt til?

Arrangementet afholdes i læsesalen på Hovedbiblioteket.

Arrangementet er en del af DANISH GAME WEEK, som er et bredt initiativ hvor biblioteker og organisationer norden over, sætter fokus på gaming og spil i uge 45.

 

Fri entré – uden billet

Kontakt: anje25@frederiksberg.dk