Om dette arrangement

Tid
15:30 - 18:00
Pris
Fri entré
Bibliotek
Sted
Musikbiblioteket
Målgruppe
For alle
Musik, Film & Spil

DigiDays: Prøv fransk virtual reality (VR) og computerspil

16.11.21
Kom og prøv det nyeste inden for fransk VR og computerspil, når Det franske Institut inviterer indenfor til en eftermiddag fyldt med digitale oplevelser.

Udstyret med virtual reality-headsets, computere og tablets kan du fordybe dig i de medrivende VR-oplevelser A fisherman's Tale og Eagle Flight.

Du kan blive konge eller dronning af et forsvundet kontinent i strategispillet Northgard, og udforske et mystisk slot fyldt med horder af fjender i Dead Cells.

De yngste kan opleve den rørende historie om en lille frø, der drømmer om at blive danser i Un pas fragile.

Fri entré.

 

---

Dette arrangement er en del af DigiDays 2021, der afholdes af Coding Pirates Frederiksberg og Biblioteket Frederiksberg i efteråret 2021.

DigiDays er en festival med lærerige tech-aktiviteter for børn, unge og voksne. Du kan opleve og prøve ny teknologi, deltage i en række forskellige workshops og høre inspirerende foredrag. Der er fri entré til alle aktiviteter.

Vi tilføjer løbende nye arrangementer til programmet, som du kan se her: https://fkb.dk/digidays2021

Du kan holde dig opdateret om DigiDays og beslægtede aktiviteter på Biblioteket Frederiksberg gennem vores ”Learning Lab” Facebook-gruppe https://www.facebook.com/groups/1933149520075451/ eller ved at skrive dig op til vores email-nyhedsbrev - http://eepurl.com/dGrPIj.

Hvis du har spørgsmål om DigiDays, så skriv til learninglab@frederiksberg.dk

DigiDays er muliggjort med støtte fra Frederiksberg Fonden, Frederiksberg Kommune og Dansk Ungdoms Fællesråd.