Bibliotekets børnebibliotekar Andreas med første bind i Boris Hansens science fiction-bogserie 'Tavse verdener'.
Bibliotekets børnebibliotekar Andreas med første bind i Boris Hansens science fiction-bogserie 'Tavse verdener'.

Boganbefaling: Den usynlige krig

11.01.23
Vores børnebibliotekar Andreas anbefaler tankevækkende science fiction til de 14-årige og opefter.

Forestil dig en fremtid, hvor teknologien gør det muligt for mennesker at rejse ind i bøgerne, og hvor der er oprettet ministerier og internationale regler for at kontrollere rejserne ind i fiktionens verden – for når man rejser ind i bøgerne og interagerer med dem, så ændrer man også deres handling i den virkelige verden!

Sådan er det i Den usynlige krig (2021), første bind i den danske forfatter Boris Hansens planlagte trilogi "Tavse Verdener".

Vi følger besætningen på et såkaldt Machina-fartøj, der er på vej ind i en populær ungdomsbog, da der er blevet registreret en ulovlig indtrængen af fremmede kræfter. Missionen går helt galt, men besætningen ender med at opdage en konspiration, der stikker dybere, end de kunne forestille sig.

Bag bogens spændende handling gemmer sig et tema om, hvordan fiktion former den virkelige verden, og hvilken magt der ligger i at kontrollere fortællinger.

Rigtig god læselyst,
Andreas.

❄️VINTERBOGEN❄️

Frem til den 5. februar 2023 kan du hente inspiration på Hovedbiblioteket til vinterens læseoplevelser for børn og unge. 
Bibliotekarerne har udvalgt de allerbedste nye bøger og præsenterer dem, så det er let at finde noget, der passer til dit barns smag og alder. 

Materialer