Hanne Boel, Bacharach og Dionne Warwick (foto: Søren Rønholdt)
Hanne Boel, Bacharach og Dionne Warwick (foto: Søren Rønholdt)

Hanne Boel, Bacharach og Dionne Warwick

11.12.23
NY PODCAST: Dansk musiks bedst sælgende sangerinde fortæller om sin første musikalske kærlighed.

Hanne Boel har altid haft et blødt punkt for melankolsk musik.

Det startede med det allerførste album i Hannes helt egen pladesamling - en LP med Dionne Warwicks største hits, som Hanne fik i gave som 10-årig. 

Sidste nummer på side 2 var ikke en sang, der for alvor fik jublen til at bryde ud, når Hanne spillede den for andre. Men det gjorde stort indtryk på Hanne, når hun hørte Dionne Warwick fremføre Burt Bacharach og Hal Davids sang om "The Windows of the World", der så ofte er dækket af regn. 

Det kan du høre Hanne fortælle om i dette afsnit af bibliotekets podcastserie Min tone i livet.

Om Hanne Boel

Hanne Boel er aktuel med sin version af Roberta Flacks evergreen "Killing Me Softly With His Song".

Den er første singleudspil fra albummet Norwegian Recordings, der udkommer i slutningen af januar 2024, og som baserer sig på liveoptagelser fra en turné i Norge, hvor Hanne Boel var flankeret af guitaristerne Jens Runge og Jakob Funch.

Hun optræder i DR Koncerthuset 24. marts 2024.

Følg Min tone i livet

Du kan høre alle afsnit af Min tone i livet her, ligesom du kan abonnere på podcastserien i din foretrukne podcast-app (søg på "Min tone i livet" eller "Biblioteket Frederiksberg").

Hør hvordan én enkelt sang fik betydning for Leonora Christina SkovKasper HoltenPelle Peter JencelRaske PengeLucy LoveBrian HolmJakob Mielcke - og mange, mange andre.

Foto: Søren Rønholdt