For Alex Nyborg Madsen startede det hele med Bowie

Af Anonym
29.08.19
Radioværten fortæller om sit første skelsættende møde med musik i det seneste afsnit af vores podcastserie Min tone i livet.

Alex Nyborg Madsen kunne måske være blevet autoforhandler i dueblåt jakkesæt - hvis ikke det havde været for en LP, en kammerat fra klassen fik i julegave. 

David Bowies funky George Orwell-fortolkning "1984" er en hjørnesten på albummet Diamond Dogs (1974). Det markerer et før og et efter i Alex Nyborg Madsens liv.

Den gav ham oplevelsen af, at musik ikke kun er underholdning, men også kan få én til at tænke og reflektere.

Måske var det endda nummeret, der sørgede for, at Alex endte bag en radiomikrofon og som sanger i bl.a. Savage Affair og Led Zeppelin Jam.  

Lyt med

Det fortæller Alex Nyborg Madsen om i det seneste afsnit af bibliotekets podcastserie Min tone i livet.

Følg også Min tone i livet i Spotify, iTunes eller i din foretrukne podcast-app - der udkommer et nyt afsnit hver onsdag. 

God fornøjelse!

Følg Min tone i livet

Du kan høre alle afsnit af Min tone i livet her, ligesom du kan abonnere på podcastserien i din foretrukne podcast-app (søg på "Min tone i livet" eller "Biblioteket Frederiksberg").

Hør hvordan én enkelt sang fik betydning for Leonora Christina SkovKasper HoltenPelle Peter JencelRaske PengeLucy LoveBrian Holm og Jacob Mielcke - og mange, mange andre.

Materialer