Maya Albana (foto: Jasper Carlberg)

Min tone i livet har jubilæum - afsnit #25

Af Anonym
09.05.19
Maya Albana fortæller om Sort Sols "A Knife For The Ladies" med Elisabeth Gjerulff Nielsen på kor...

Min tone i livet er bibliotekets musikpodcastserie, hvor en ugentlig gæst hver onsdag fortæller om en sang, der har haft stor betydning for vedkommende. 

Lige nu fejrer serien jubilæum med afsnit 25, og gæst er dokumentarfilminstruktør Maya Albana. 

Hun fortæller om sit møde med Elisabeth Gjerluff Nielsen, der sang kor på Sort Sols "A Knife For The Ladies", og som blev et musikalsk idol for Maya.

En dag i musiktimen...

Hør også historien om, hvordan en meget uventet gæst en dag fandt vej til gymnasieeleven Mayas musiktime.

Mayas lærer mente ellers, at den rytmiske musikhistorie stoppede ved The Beatles, og eleverne blev sat til at terpe koralharmonisering. Men da han udsatte klassen for et miniforløb om samtidsmusik, havde han inviteret professionel musiker til at udlægge teksten. Hvem det var, kan du høre lige her:

Hør hele serien

Du kan høre alle afsnit af Min tone i livet her, ligesom du kan abonnere på podcastserien i din foretrukne podcast-app (søg på "Min tone i livet" eller "Biblioteket Frederiksberg").

Hør hvordan én enkelt sang fik betydning for Leonora Christina SkovKasper HoltenPelle Peter JencelRaske PengeLucy LoveBrian Holm og Jacob Mielcke - og mange, mange andre.

Vil du være med?

Har du selv en god historie med et stykke musik, der har haft betydning for dig, og har du lyst til at fortælle om det i et afsnit af podcastserien? 

Så send en mail til kulturformidler Morten Ammitzbøll på moam02@frederiksberg.dk.

Materialer