Brian Holm i Min tone i livet
Brian Holm i Min tone i livet

Brian Holm fortæller om yndlingsmusik i bibliotekets nye podcast

10.01.19
Sportsdirektøren og cykellegenden Brian Holm gæster Biblioteket Frederiksbergs nye podcast ’Min tone i livet’, der går helt tæt på den musik, som har en særlig betydning for os.

Brian Holm elsker rockmusik, særligt de irske hardrockere Thin Lizzy. Når familien er lagt i seng, skruer han op for favoritnummeret ”Got To Give It Up”, gruppens taberhymne fra 1979, og mindes sine unge år i et til tider barskt miljø på Amager.

”Jeg hører nummeret i hvert fald én gang om måneden og mindes mine gamle venner. Det rammer en særlig melankolsk, reflekterende stemning, som jeg godt kan lide at være i”, siger Brian Holm.


Ny podcastserie om musik med særlig betydning

Hvilket nummer giver dig gåsehud, får dig til at danse af glæde eller tager dig med tilbage til dengang, du fik dit første kys? Hvilken sang vil du vælge som dit livs soundtrack? Det går vi tæt på i ‘Min tone i livet'.

Kendte mennesker som Brian Holm, forfatter Leonora Christina Skov og musikeren Mathilde Falch og helt almindelige mennesker, der holder af musik, gæster podcasten.

Det er den personlige fortælling, der opstår i mødet med musikken, som podcasten ønsker at formidle. Man behøver derfor ikke være musikkender eller ekspert for at være med i eller lytte til podcasten. 

Serien består af korte episoder på fem til otte minutter og kan høres på bibliotekets hjemmeside fkb.dk, i iTunes eller i din foretrukne podcast-app. Der udkommer et nyt afsnit i serien hver onsdag.


Lyt med på https://mintone.fireside.fm/


For yderligere kontakt:

Morten Ammitzbøll, Kulturformidler, moam02@frederiksberg.dk, 3821 1884
 

Brian Holm, sportsdirektør for Quick-Step Floors og kommunal-bestyrelsesmedlem på Frederiksberg for Det Konservative Folkeparti. holm@frederiksberg.dk
 

Stine Torp Carlsen, kommunikationsansvarlig, chca03@frederiksberg.dk, 40830770