Elton Johns selvbiografi kan læses på E-reolen.
Elton Johns selvbiografi kan læses på E-reolen.

Musikbiografier på E-reolen

Lån lyd- og e-bøger med musikken som omdrejningspunkt.

Musikbiografier

Uanset om du er til Tina Dickow, Beyonce, Elvis, Mozart eller noget helt andet, kan du finde masser af musikbiografier på E-reolen.

Mange af biografierne findes både som e-bøger og som lydbøger. 

Har du lyst til at høre musikernes egne stemmer, så er flere af de engelske biografier indtalt som lydbøger af kunstnerne selv.

Her får du tre anbefalinger: 

Peter Dürrfeld: Beethoven: Den symfoniske mester (2020) 
Bogen giver en indføring i Beethovens liv og musikalske univers. Fra vidunderbarnet, som udgav sit første værk som 12-årig, til den døve komponist, som skabte storslåede værker. Beethoven komponerede ni symfonier, og gennem en forståelse af symfonierne forstår man også manden bag. Forfatteren formår af formidle Beethovens musik til både uerfarne og mere garvede lyttere.
Bogen findes som e-bog og som lydbog.

Elton John: Mig (2019)
I den første officielle selvbiografi fortæller Elton John om sit liv med ekstravagant livsstil, op- og nedture, stoffer og den evige søgen efter anerkendelse. Nu har han ændret sit liv. Han har fundet kærligheden med sin mand David og er blevet far.
Bogen findes som e-bog på dansk.
Endvidere findes den som engelsk e-bog og engelsk lydbog, hvor Elton John selv medvirker.

Jan Eriksen: Anne, Sanne og Lis (2019) 
Bogen, som er baseret på artikler, tidligere interviews og tv-udsendelser, tager uddgangspunkt i sangerindernes første møde i 1979. Herefter følger historien om deres fælles projekt Anne Linnet Band og om, hvordan de tre sangerinder senere skabte individuelle karrierer. Anne Linnet, Sanne Salomonsen og Lis Sørensen revolutionerede dansk pop og rock, og bogen giver også et indblik i musikhistorien fra slutningen af 70’erne til i dag.
Bogen findes som e-bog og som lydbog.

Læs og lyt til mange flere musikbiografier på E-reolen. Her har vi samlet en oversigt og de danske musikbiografier og de engelske musikbiografier.