Sæt din verden på pause

Om dette arrangement

Tid
11:00 - 14:00
Pris
Fri entré
Bibliotek
Sted
Litteraturens sal
Målgruppe
For voksne
Foredrag

Forfattersamtaler: Sæt din verden på pause

08.06.24
Kom og vær med, når vi åbner dørene til en inspirerende dag dedikeret til feel good-romaner. Forkæl dig selv og en, du holder af, med inspirerende forfattersamtaler, bobler og lækker chokolade. Vi lover masser af inspiration til sommerens læsning!

Dagens program:

 • 11:00 – 12:00: 
  Laura Kjær Larsen, redaktør hos HarperCollins, deler sin begejstring for feel good-romaner. Få et overblik over både de populære og de oversete romaner – hvad er det, der gør genren så populær?
   
 • 12:15 – 13:00:
  Montepienza-serien er nye begyndelser, når de er bedst.Tag med på en rejse til Italien, når journalist Laura Hattens i samtale med forfatter Louise H.A. Trankjær fortæller om inspirationen til den populære romanserie i en italiensk landsby.
   
 • 13:15 – 14:00:
  Gårdhavedrømme: En skøn fortælling om venskaber, kærlighed og sammenhold. Bliv  ramt af den positive energi og de smukke stemningsbilleder, når journalist Sarah von Essen i samtale med forfatter Ella Andrup fortæller om starten på serien Gårdhavedrømme.
   
 • Der vil være salg af bobler og chokolade.

 

Bliv klogere på feel good-romaner

I juni og juli sætter vi fokus på nye begyndelser og lykkelige slutninger. Det er sommer, solen skinner og du skal have en god bog med på stranden. Feel good litteratur er store følelser, nye begyndelser og lykkelige slutninger. Du ved, at det ender godt.

Hele sommeren sørger vi for, at du let kan tage på ferie ind i en verden af venskaber, søde drømme og romancer. Find bøgerne på bordet Sæt verden på pause og læs om genren på denne webside.