Foto: Rasmus Schou
Foto: Rasmus Schou

Det bedste fra Morten Bruuns bogreol

Af Anonym
23.06.22
Biblioteket har eksklusivt bedt landsholdskommentatoren udvælge sine yndlingsbøger om fodbold.

Morten Bruun er kendt som en af landets dygtigste og mest respekterede fodboldeksperter, der aktuelt kommenterer landskampe og spansk og italiensk fodbold for TV2. 

Helt eksklusivt har Biblioteket Frederiksberg fået Bruun til at give sit bud på de bedste bøger, der er skrevet om verdens mest elskede sport.

Bruuns fodboldbibliotek

Bøgerne har vi anskaffet i nye eksemplarer og samlet på ét af det nyrenoverede hovedbiblioteks mange nye inspiratorie-borde.

Her finder du også eksemplarer af Matchday og Kampdag - Morten Bruuns egne bøger om henholdsvis engelsk og dansk fodbold.   

Se hele listen og læs Morten Bruuns veloplagte anbefalinger her.

Bøgerne finder du på Frederiksberg Hovedbibliotek.

_________________________________________________________________________________

"Jeg bliver kaldt til København til det officielle pressemøde, hvor Ricardo præsenterer truppen for pressen. Og det er her, jeg får øgenavnet plæneklipperen af landstræneren på grund af den måde, jeg løber på, og fordi jeg kommer rundt i alle hjørner af græstæppet på banen. "Stig er en herlig type at sende i aktion på et fodboldhold. Jeg plejer at kalde ham den lille århusianske plæneklipper", siger han til journalisterne."

Plæneklipperen. Stig Tøftings legendariske selvbiografi No Regrets (2005) er blandt de fodboldbøger, Morten Bruun har udvalgt til Biblioteket Frederiksberg. 

_________________________________________________________________________________

Morten Bruun på Hovedbiblioteket

Onsdag d. 8. juni 2022 besøgte Morten Bruun Hovedbiblioteket i en pause fra dækningen af herrelandsholdets Nations League-kampe. 

Et veloplagt og fodboldtrøje-iklædt publikum var mødt op for at hilse på fodboldeksperten og få signeret eksemplarer af Matchday og Kampdag

Undervejs fortalte Morten Bruun om sin kærlighed til fodboldlitteratur, legendariske kommentator-one liners ("Dolberg, din dejlige dreng!"), Frederiksbergs plads i dansk fodboldhistorie - og meget andet. 

 

Materialer