Udlånsregler

Som låner på Biblioteket Frederiksberg har du adgang til at låne fra vores samlinger og reservere fra Hovedbibliotekets samling. 

Her er reglerne for udlån af de mest almindelige materialetyper: 

Bøger og tidsskrifter

Som låner på Biblioteket Frederiksberg er der intet loft for hvor mange bøger og tidsskrifter du kan låne og reservere. 

Udlånstiden for bøger er som udgangspunkt 30 dage og tidsskrifter 14 dage med mulighed for forlængelse, hvis der ikke er reserveringer på titlen. 

Undtagelsen til denne regel er vores samling af 14-dages bøger, der - som navnet angiver - kun kan lånes i 14 dage og ikke kan fornyes eller reserveres. 

Musik, film og spil 

Der er intet loft på udlån er musikcd'er og musikdvd ‘er. Udlånstiden for musikmaterialer er som udgangspunkt 30 dage med mulighed for forlængelse, hvis der ikke er reserveringer på titlen. 

Derimod kan du kun låne max. 15 film og 15 spil ad gangen. Udlånstiden for film er som udgangspunkt 7 dage og spil 14 dage med mulighed for forlængelse, hvis der ikke er reserveringer på titlen. 

Fjernlån

Hvis du søger en titel, som vi ikke har i vores samlinger på Biblioteket Frederiksberg, kan du bestille det fra et andet bibliotek og hente det på dit lokale bibliotek på Frederiksberg. 

Som udgangspunkt er udlånstiden på fjernlån 30 dage, dog kan der på særlige materialer være en kortere udlånstid, som det långivende bibliotek har fastsat. Fjernlån kan fornyes som alle lokale materialer, med mindre det er reserveret af andre lånere.