23 bud på din sommerlæsning

Gik du glip af inspirationssnak om sommerlæsning forleden? Vi har samlet over 23 bogtitler til dig.

Her er et bredt udvalg af skønlitteratur, der strækker sig fra romaner med god stemning og lykkelige slutninger, over midtvejskriser skrevet med et strejf af humor, til blodfattige men bestemt ikke spændingsfattige krimier.

Min geniale veninde af Elena Ferrante er første del af en serie på fire bind. Romanen handler om to pigers venskab og opvækst i Napoli. Beskrivelsen af venskabet mellem de to piger er præcist og genkendeligt. Ferrante har skrevet en fascinerende og gribende roman, der er svær at lægge fra sig.

Det faglitterære udvalg består af alt fra arbejdsliv og psykologi til naturvidenskab, historie, litteraturteori og ikke mindst samfundstendenser.

Mange bruger deres sommerferie på at reflektere over deres arbejdsliv og ikke mindst sunde sig over de mange meningsløse møder, de har været udsat for. Debrief med Dennis Nørmark og Anders Fogh Jensens bog Pseudoarbejde : hvordan vi fik travlt med at lave ingenting. Eller find konkrete greb til at give arbejdslivet mening sammen med Ib Ravns Facilitering: ledelse af møder der skaber værdi og mening.