Gro - workshop (5. - 6. klasse)

Tag klassen med til workshop om historiefortælling med udgangspunkt i Adam O’s bog ”Gro”.

 

 

Lad dine elever udfolde deres indre historiefortællere i den litterære installation ”Gro”, der tager udgangspunkt i bogen af samme navn af forfatteren Adam O. Bogen er et metalitterært værk om pigen Gro, der skaber historier som ingen anden. Gro er forfulgt af onde muser, der vil udslette alle nye, originale historier fra verden, så der kun er de dårlige historier tilbage. Historier, der gentager sig selv, bliver udvandede og til sidst gør menneskeheden dummere. 

Et centralt element i bogen er Biblioteksskoven, hvor alle historier stammer fra. Denne skov er stedet for inspiration, ord og fortællinger og er også det sted, som danner grundlag for installationen. 

Workshoppen bliver en litterær oplevelse, hvor vi skal sammen udforske Gros univers og få Biblioteksskoven til at spire med historier. Med inspiration fra fængende højtlæsning, beats, musik og visuelle indtryk, skal eleverne skabe deres egne fantastifulde fortællinger, der bliver en del af installationen og bibliotekets øvrige samling. 

Det er ikke nødvendigt at læse bogen inden workshoppen.

Læs mere om installationen her: Installation: Gro

Praktisk information                       

  • Målgruppe/klassetrin: 5.-6. klasse

  • Læreplanstemaer/fag: Dansk

  • Antal deltagere: 1 klasse

  • Ankomst og varighed: 10.00-11.30

  • Sted: Børnebiblioteket. Østsalen

  • Spørgsmål: Spørgsmål rettes til børnekulturformidler Anne Mette Erbs, aner03@frederiksberg.dk

 

Book her