Min sommerlæsning

Har du tjek på din sommerlæsning? Biblioteket Frederiksberg hjælper dig med at pakke feriekufferten. Vi har lavet pakkelister til både børn og voksne. Der er noget for enhver smag.

Kig forbi vores udstillinger, grib en sommerlæsnings-pose, og vælg dig de bedste sommerbøger. 

Ferietid er læsetid!

Udstilling af voksenbøger

Nye sommerfavoritter

Betyder sommer der, hvor du endelig har tiden og roen til at fordybe dig i en god bog? Vi har samlet 10 fantastiske nye romaner og krimier, som du helt sikkert vil nyde på lange lyse sommeraftener.

Læs mere om bøgerne i udstillingen.

Bøger til den danske sommer

Er der noget skønnere end sommer i Danmark? Vi har udvalgt inspirerende bøger til aktiviteter i din ferie, hvad enten solen skinner på dit telt eller regnen pisker på sommerhusets rude eller du har brug for at komme på opdagelsesrejse.

Læs mere om bøgerne i udstillingen.

Bøger til sommerens daseliv

Betyder din sommer dovne strandture, langsomme dage i hængekøjen og sene sengetider med bogen, du ikke kan slippe? Vi har udvalgt 10 fængende bud på bøger til ren og skær underholdning perfekt til togrejsen, ventetiden i lufthavnen eller den afslappende strandtur.

Læs mere om bøgerne i udstillingen.

Udstilling af børnebøger

Min sommerlæsning for børn (8-14 år)

Der er bunker af nye, gode børnebøger i børnebiblioteket, der bare venter på at komme med dig på sommerferie.

Der er spændende bogrejser, sjove pakkelister, bøger i næsten alle genrer og alt muligt andet sjovt. Læs mere her om Min sommerlæsning for børn.

Bøger for de yngste (8-9 år)

Her kan du se hvilke bøger bibliotekarerne anbefaler til dig på 8-9 år denne sommer. Bøgerne kan du læse selv, men mange af dem egner sig også rigtig godt til at blive læst højt for hele familien.

Læs mere om bøgerne i udstillingen.

Bøger for de store (10-12 år)

Her ser du hvilke bøger biblioteket anbefaler til børn på 10-12 år. Der er bøger til dig, der elsker fantasy og magi, sjove bøger, uhyggelige bøger og bøger som handler om helt almindelige liv. Altså noget for enhver smag.

Læs mere om bøgerne i udstillingen.

Bøger til de unge (13-14 år)

Her finder du de bøger, som biblioteket anbefaler til de 13-14 årige læsere. Her finder du de lidt mere barske og realistiske bøger, der får dig til at tænke over dit eget liv, men også sjove og eventyrlige bøger. 

Læs mere om bøgerne i udstillingen.

Konkurrence for børn: Lav din egen bogrejse og pakkeliste

Find på din helt egen bogrejse og lav en pakkeliste til den, så andre børn kan blive inspireret. Aflever den på biblioteket, hæng den op på tørresnoren og få en bog med hjem til din egen boghylde som tak. 

Pakkelister

Vi har lavet pakkelister for enhver smag – og alder. Vælg dem, der passer godt til dig.