Min sommerlæsning- spot på bøger til sommerens daseliv

Min sommerlæsning udstillingen for voksne byder på inspiration til din sommerlæsning ud fra tre temaer, sommerfavoritter, bøger til sommerens daseliv og bøger til den danske sommer. Her retter vi solbrillerne mod et par af bøgerne fra temaet bøger til sommerens daseliv.

Max Seeck. Den trofaste læser

Den unge efterforsker fra Helsinkis politi Jessica Niemi bliver sat på opklaringen af en meget usædvanlig drabssag: Krimiforfatteren Roger Koponens kone findes myrdet siddende alene ved spisebordet derhjemme, klædt i en sort aftenkjole og med ansigtet stivnet i et bizart smil. Hvad der ved første øjekast ligner en forstyrret persons absurde værk, viser sig at være det første i en række rituelle mord – som alle følger et mønster hentet fra Koponens berømte krimier. Desuden peger alt på en personlig forbindelse til Jessicas tragiske familiehistorie. En nervepirrende uhyggelig krimi, der er meget velskrevet.

Hunter Biden: Smukke ting

En barsk,og velskrevet fortælling om at vokse op i skyggen af amerikansk politik.  Hunter fortæller om, at opleve stor sorg og synke ned i et altfortærende misbrug af alkohol og stoffer. Videre fortæller han om, hvordan det er at blive skydeskive for en smædekampagne iværksat af staben omkring daværende præsident, Donald Trump.  Hvordan han overvinder problemerne og rejser sig takket være et fasttømret sammenhold og en betingelsesløs kærlighed fra de allernærmeste – især faderen Joe Biden. Det er en både rørende og underholdende historie, godt fortalt af Hunter Biden.
 

Du finder bøgerne på udstillingen i voksenudlånet, sammen med masser af anden læse inspiration til at få pakket de rigtige bøger til din sommer. Vær opmærksom på at nogle af bøgerne kan være udlånt.

Her kan du læse alt om Min sommerlæsning.

Materialer